Ik help je graag verder met je creaties. 

Verhuur keramiekoven – aansluiten bij een workshop glazuren of individuele workshops op maat

Verhuur keramiekoven

Als service bied ik ook de mogelijkheid aan om eigen gemaakte werken te laten bakken. In eerste instantie is deze service gericht op de volgers  van de workshops, maar anderen kunnen ook instappen. Dit is afhankelijk van de vraag en dus beschikbaarheid.

Voorwaarden
  • Je kunstwerk dient volledig droog te zijn en klaar om te bakken. Bij glazuur dienen onderkanten glazuurvrij te zijn.

  • Wil je laten bakken per kg, dan zorg je dat je werkstukken gemerkt zijn met je initialen, handtekening of een symbool.

  • Brengen en afhalen van je kunstwerken is enkel mogelijk op afspraak

  • Ik stuur een e-mail als de werken uit de oven komen.  Afhankelijk van de grootte van je werk en de drukte kan die termijn variëren. 

  • De werken worden met de grootste zorg behandeld tijdens het bakproces.  Mocht er toch iets misgaan tijdens het bakken dan kan ik niet verantwoordelijk gesteld worden voor beschadigingen aan de werken. Ook als je werk met barsten of andere beschadigingen uit de oven komt, dient u de bakkosten te betalen; Dit is onderdeel van het keramisch proces. 

  • Ook het laden en lossen van een keramiekoven is een tijdrovend en intensief proces dat steeds zorgvudlig verloopt. Enkel ik laad de oven tenzij je creatie uitzonderlijk fragiel is, dan kan ik vragen om je creatie zelf in de oven te plaatsen.

  • De maximale afmetingen: ik maak gebruik van een ronde stapeloven met binnendiameter van 57 cm. Er moet  een vrije ruimte gevrijwaard blijven van ongeveer 2 cm tussen het werkstuk en de wand van de oven

Termijn
 
De baktermijn per stuk kan wat langer zijn aangezien ik duurzaamheid hoog in het vaandel draag.. Dat wil dus zeggen dat ik enkel bak bij een propvolle oven en bij de meest gunstige weersverwachtingen om zoveel als mogelijk op zonne-energie te bakken. De bak is echt heel intens, er komen hier ook heel wat elektriciteitskosten bij. Dit is een klein atelier, ik ben de enige kunstenaar aan het werk, dus dat kan de wachttijd uiteraard ook beïnvloeden.
 
 

 

Reserveren

Omschrijf uw werk, vermeld uw naam en telefoonnummer en geef de soort stook / temperatuur op.  Je geeft best deze informatie al door via e-mail.

Mailen naar hallo@meikejanssens.be of hier

 Ottergemsesteenweg 247 9000 G

Prijzen zijn per stuk – ovengebruik

Andere bak? Neem even contact op. Prijzen zijn dan per oven

Waar ik je nog mee kan helpen

Aansluiten bij een glazuurles met je eigen creaties (niet gemaakt in mijn atelier) –  49 euro voor de workshop onder begeleiding met gebruik van transparant glanzend glazuur – bak niet inbegrepen wanneer je aansluit bij een bestaand aanbod

Individuele begeleide lessen op maat – 60 euro per uur of kom met een abonnement 800 euro (glazuurbak niet inbegrepen) voor 10 individuele workshops van 2u30