OPBERGEN


Omdat zilver op natuurlijke wijze oxideert met lucht, licht en vochtigheid, kunt u uw sieraden het beste in een gesloten tas of doos opbergen wanneer deze niet wordt gedragen. Ik raad aan om je stukken in verschillende dozen of zakken te bewaren om te voorkomen dat ze tegen elkaar krabben of in de knoop raken. Bewaar uw broche ook niet samen met andere magneten. Ik gebruik zeer krachtige magneten, zodat ze aan elkaar kunnen blijven plakken. Bewaar de box of zakje in een droge & donkere ruimte, dus idealiter niet in de buurt van verwarming, ventilatie of in de badkamer. Zorg ervoor dat uw sieraden schoon en droog zijn voordat u ze opbergt. BELANGRIJK Als u een pacemaker heeft, draag dan uw broches aan de rechterkant. Omdat ze zijn gemaakt met krachtige magneten

 


SERVICE NA VERKOOP


Duurzaam

Als je kunstobject kapot gaat (draagbaar en op je tafel of sculptuur) kun je de stukken retourneren. Om de cirkel wat ronder te maken en na te denken over onze impact op de planeet, wil ik proberen weer een draagbaar stuk te maken. Zelfs je cadeaukaart. Je krijgt er een cadeaubon voor terug om een nieuw kunstobject te kopen. Of u kunt ervoor kiezen om het opnieuw uitgevonden kunstobject tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen.
Herstel service Tot een jaar na verkoop kunt u uw draagbare object terugsturen voor reparatie (lees de onderhoudsinstructies). Ik gebruik de beste materialen (lees materialen) U betaalt alleen voor de eventuele nieuwe onderdelen, tot een jaar na verkoop.

Breekt u een uniek stuk, breng je unieke scherven terug binnen. Samen gaan we zo voor duurzaamheid. Van je mooie stukken maak ik graag opnieuw een mooi stuk. Lees ook mijn manifest. 

BEVESTIGING E-MAIL
Zodra u een bestelling op onze website heeft geplaatst, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail met alle details van uw bestelling. Heeft u niets ontvangen en kunt u het ook niet in uw spam-map vinden, neem dan contact met mij op. Het betekent waarschijnlijk dat uw transactie niet is voltooid.


TRACKING


Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een trackingnummer. Via dit nummer kunt u uw levering op bpost volgen. VERZENDTIJD De verzendtijd is afhankelijk van uw bestemming. Alle producten zijn handgemaakt in België en worden van hieruit met bpost verstuurd.


WORD EEN VAN MIJN RETAILERS
Heb je interesse om mijn producten in jouw winkel te verkopen? Neem dan contact met mij op

 
NIET BEANTWOORD? Staat uw vraag hierboven niet vermeld? Aarzel niet om je vraag te stellen.